Handelsbetingelser

Betaling

1.1 Snack Patruljen modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

1.2 Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

1.3 Snack Patruljen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

  1. Levering

2.1 Hvis Brugeren bestiller levering af Ordren via Snack Patruljen, leveres Ordren til det sted, som Brugeren har bekræftet på Snack Patruljen. Brugeren skal også angive en fysisk adresse for det bekræftede sted på Snack Patruljen. Brugeren er alene ansvarlig for at angive korrekt adresse og leveringsinstruktioner for Ordrer via Snack Patruljen. Snack Patruljen leverer leveringsydelserne til Brugeren eller Kundeorganisationen. 

2.2 Når du bruger Snack Patruljen, kan der være et minimumsbeløb for det ønskede køb, i hvilke tilfælde du vil blive underrettet, før du gennemfører en Ordre via Snack Patruljen. Hvis en Ordre ikke opfylder det påkrævede minimumsbeløb, har du mulighed for at betale differencen for at nå det påkrævede minimumsbeløb, eller du kan tilføje ekstra varer til din Ordre.    

2.3. Brugeren skal være tilgængelig på det telefonnummer, som Brugeren har angivet på Snack Patruljen. Hvis det ikke lykkes at komme i kontakt med Brugeren på det telefonnummer, som Brugeren har angivet, kan Snack Patruljen annullere leveringen, og Brugeren eller Kundeorganisationen kan opkræves den fulde pris for Ordren. 

2.4. Standardlevering: Brugeren skal være til stede på det bekræftede sted, der er anført i Ordren, i perioden fra afgivelsen af Ordren til produkterne i Ordren er modtaget. Hvis Brugeren ikke er tilgængelig på det sted, som han/hun har bekræftet, inden for fem minutter efter ankomsttidspunktet for leveringen af de bestilte produkter, og Brugeren ikke svarer, efter den kurér, der foretager leveringen, har forsøgt at få kontakt to gange, kan Snack Patruljen annullere leveringen og opkræve den fulde pris for Ordren hos Brugeren eller Kundeorganisationen.

2.5. Levering af “forudbestilling”: Brugeren skal være til stede på det bekræftede sted fra ti minutter før det forudbestilte leveringstidspunkt til leveringstidspunktet for at modtage Ordren.
Ved forudbestilling vil varen blive leveret indenfor tidsrummet kl. 16.00-16.30, medmindre andet tidspunkt indenfor åbningstiderne angives i kommentarfeltet.

  1. Reklamationsret

3.1 Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

3.2 Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

3.3 Snack Patruljen vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

3.4 Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Snack Patruljen

Dalgasgade 23b st.tv

9000 Aalborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

  1. Refusion

4.1 Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

  1. Fortrydelsesret

5.1 Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

5.2 Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

5.3 Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@snackpatruljen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

5.4 Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

5.5 Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  1. Dataregistrering

6.1 Når du laver en bestilling hos os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og mail.

6.2 Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling og dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

6.3 Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da Bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i fem år.

6.4 Den dataansvarlige er Snack Patruljen. Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i ukrypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage ukrypteret.

6.5 På www.snackpatruljen.dk anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

6.6 Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

  1. PRISER OG BETALING

7.1 Moms og leveringsomkostninger: Priserne er som angivet på denne Hjemmeside. Disse priser er inklusive moms men eksklusive leveringsomkostninger og håndteringsgebyrer. Dette vil blive tillagt det samlede skyldige beløb.

7.2 Afviste Ordre: På grund af bankernes procedurer vil din bank, så snart du har afgivet en Ordre, som du betaler med kreditkort, og din betaling er blevet godkendt, “reservere” det fulde beløb for din Ordre. Dette kan tage mellem 3 og 5 arbejdsdage (eller længere afhængigt af banken). Du accepterer, at hverken vi eller den relevante Restaurant kan holdes ansvarlig overfor dig angående denne forsinkelse fra bankens side ved frigivelse af beløb på din konto.